PAYUDARA KELUAR SUSU AWAL

normal ke keluar susu awal ? usia kandungan 33minggu .. p/s : semasa saya sedang ‘bersihkan’ area nipple saya perasan baju basah tp bahagian kiri sahaja , mula mula ingatkan apa sekali tengok mcm ada cecair keluar dari nipple ..

2 Balas

normal sis, sy 14mggu biasanya dh kuar susu.. klu xslesa sy cdgkan sis guna breast pad pakai buang jek, jgn pump ya.. org kata jenis susu byk nih, nnti rajin2kan cuci nipples dgn air suam ye, tenyeh2 sket boleh kurgkan trsumbat..

2y ago

ouh yeke .. okay thank you sis ☺️

maybe sebab susu banyak kot sis😂

2y ago

😅😂😂