HEARTBEAT

Normal ke kandungan dah 17minggu , pegi checkup dorg tk cek heartbeat lagi? kita ni nak lah sngat dngar hearbeat baby okayy kee tk , dgn kita adee fibroid lagi tkdee pun suruh repeat jumpa doc lagi kee hm

2 Balas

Dari awal pregnancy sis belum dengar heartbeat ye? Sis takde scan luar ye? Kalau tunggu kk lambat juga tu, bukan tiap2 bulan dapat scan & jumpe doktor.

KK ya? Memang macam tu. Ada jadual dia

3mo ago

kk memang sbulan skali cekup sis. klau nak tahu details better pegi scan je klnik swasta blh tgk baby puas2. saya bln lps dktor kk xnak repeat scan sbb dia bgtau ramai yg kena scan harini . blh pulak gitu