Spotting 6weeks

normal ke kandungan 6weeks tetiba keluar spotting mcm ni? lepas pakai pad dah xda darah lagi. new update: bila kencing keluar lendir coklat. normal ke?

Spotting 6weeks
2 Balas

Normal sis, sy mcm ni juga dulu, lg senang kalau sis pergi jumpa doctor dulu ye.. Jgn bce komen negatif ok 👌

1y ago

Paham sgt.. Hihi kan.. Tu sy ckp abaikan komen negatif... Percaya Pad Allah.. InsyaAllah semua baik2 sahaja

Tak normal. Boleh jadi sebab penempelan atau ancaman keguguran. Jumpa doktor segera