Asyik tido je kandungan 11 minggu

Normal ke kandungan 11 minggu asyik nak tido je, sbb kalau bangun tu sye rasa mual je pening je?#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

7 Balas

normal sis.. saya pun baru masuk 11 minggu.. tp sblm ni saya asyik muntah. asal mkn @ minum mesti muntah dari pg sampai mlm.. last2 husband bawa jumpa doktor.. saya admit tambah air 12 botol😅.. bdn betul2 dehydration.. syukur baby sihat🤗🤗

sama la saya pun mcm tu jgak.. kadang segan dgn mertua sbb x le buat kerja apa da skrg nie

normal. tapi kalau ada rasa nak pitam, muntah kerap, better jumpa doktor.

sma lh situasi kt..asyik nk tdo je..

Banyak kan rehat. Sis

normal tu puan. 😁

Normal😊