Sakit pungong!!

Normal ke kalau setiap hari sakit pungong?? Saya dah 12week. Bila tidur tu nak pusing kiri ke kanan atau kanan ke kiri sakit sangat2 bahagian pungong. Nak jalan atau berdiri lagi lah, sampai memapah. Kadang husband tolong angkat. Saya ingat baru nak pergi klinik. Tp saya ada baca article normal sakit pungong tu. boleh tak mommy2 cerita pengalaman mommy? 🥰🥰 #FirstParentsToBe #1st_pregnacy

11 Balas

hri tu rse mcm tu. tp berkurangan selepas sy bt exercise regangan. stretching and squat.