Sakit pungong!!

Normal ke kalau setiap hari sakit pungong?? Saya dah 12week. Bila tidur tu nak pusing kiri ke kanan atau kanan ke kiri sakit sangat2 bahagian pungong. Nak jalan atau berdiri lagi lah, sampai memapah. Kadang husband tolong angkat. Saya ingat baru nak pergi klinik. Tp saya ada baca article normal sakit pungong tu. boleh tak mommy2 cerita pengalaman mommy? 🥰🥰 #FirstParentsToBe #1st_pregnacy

11 Balas

Same laa dgn kite sis, mohon bertabah laa yunk.Saye pun dh masuk 21 minggu,jln pun kene tengok2 pastu Klau berdiri lame2 pun dh sakit pinggang. Awak klau nak tukar posisi baring tu, kene slow2 takpun mintak suami tarik tgn kite. Insyaallah kite boleh hadapinya ✌🏼 Chaiyokk2

4y ago

Tu lah, mmng dia akan tolong. Sbb nak pijak kaki pun sakit sgt. Nak berdiri tegak pun tak boleh. Heheheh yeayy!! Chaiyokk2 😇