Xda alahan +mengidam

Normal ke kalau saya ni xda alahan, mengidam, loya & x mcm org preggy... Makan semua masuk.. Tp mudah sgt lpr.. Saya kerap makan skrg ni... Skli makan sikit tp kerap.. Supaya xlpr... Normal ke. Cuma payudara je rasa sakit & bengkak.. Tp puting xnmpak gelap.. Kerap juga sakit sngugut tp xlama.. Kejap2 je.. Xda pendarahan sepnjg trismeter pertama.. #ingintahu #firstbaby

8 Balas

Sis sama dgn saya, mengidam langsung takde rasa skrg dah nak masuk 5 bulan. Tapi saya awal terimester aritu ada alahan muntah smpai 15 weeks baru hilang, saya rasa itu normal, depends pada badan lain2 org. Tapi sis dipermudahkan sngt tu langsung takde baguslah syukur

2y ago

Syukur sgt sis.... Bkn apa btnya.. Kita kan prtama kali... Xda tmpt nk tanya pndpt... Kt sini jak yg ada... Tq sis.. 🙏Semoga dprmudahkan🙏

normal je wak xde alahan xde ngidam. saya pun gitu. tp mmg kerap lapar. jadinya kene kerapkan makan tp setiap kali makan tu sy makan sikit2 je. sbb kalau makan sampai penuh perut saya, sy rasa kembung + nak muntah semula.

2y ago

Ya sis.. Tq komen🙏Rasa kembung +nak muntah balik tu mmg ada tp x truk sgt...

Beruntung takde alahan. Bab puting tu, maybe sbb masih awal. Bila dah terlalu lama pregnant baru slow2 nampak perubahan tu. Lama2 terasa la, smpai bra pun nak kena cari baru. Kalau takde pendarahan, InsyaAllah okay tu

2y ago

Tq komen sis🙏🙏 syukur sgt.. Hrp kedepannya dprmudahkan🙏

Normal sbb sy dari anak 1st tak pernah ade alahan, semoga mintak dijauhkan laa. Normal je semua awk rasa tu. Kira alahan jugak tu 😁

2y ago

Tq sis.. Tq sbb komen🙏🙏 semoga djauhkan.. Dan dprmudahkan kedepannya🙏🙏😇

Iya normal..Saya mengandung anak ke empat memang tak ada alahan & mengidam..😄😄

2y ago

🙏 Syukur sgt... Semoga dprmudahkan kedepannya🙏😇

saya pun dlu macam tu pregnant babyboy ok je selamat sihat skrg dh 3month

2y ago

Wahh🙏😇😇 syukur 🙏 semoga kedepannya dprmudahkan 🙏

Alhamdulillah rezeki takda alahan. Normal je sis

2y ago

🙏😇Tq sis... Semoga dijauhkan dan dprmudahkan🙏

normal

2y ago

🙏🙏