Sakit Pinggang yg melampau

Normal ke kalau saya asyik sakit pinggang terlalu kerap , sedangkan kandungan baru berusia 9minggu . sakit yang melampau nak bergerak pon susah

2 Balas

saya pun prna alami sprti sis dikandungan 9minggu dr depan prut smpai dkt pingang smpai tak selsa sngat skit tu..last"bla sy jumpa dr sy tnya. jwpan dr bgi normal sbb kandungan kita bru nak membesar dn menyebabkan skit yg kita alami tu, tp klu sis rsa tak selesa dgn yg sis alami sis ble tanya dkt klinik.nti dorg akan refer sis dgn dr...dan sis bnyk"kn rehat ok..