Normal ke baby bump kite comel je ? ?

normal ke kalau pregnant 5bulan tp perut tak nampak mcm orang pregnant? berat pun cuma 54kg.. tu pun sbb mase 3bulan pertama da muntah teruk.. dari berat 66 kg turun 50.. sekarang baru rase ok sikit na makan minum and buat aktiviti lain..? pegi mane mane even amek gamba pun ade yg tegur perut ni..na buat mcm biase je tp orang da tegur ,kite pun mle lah na pk bebukan.. ini anak pertama and tade pgalaman langsung...

2 Balas

Sy 5 bulan pun mcm biasa nmpk..normal ja tu..as long dkt kk doc n nurse cek baby n sis..semua ok..

Hehhe.. saya 7 bulan baru nmpk.. alaaa mommy, sabarlhh.. 😊