early pregnancy

Normal ke kalau pergi scan tapi belum nampak kantung baby? Skg saya mengandung dah 7 minggu

7 Balas

Normal, nanti dah 8weeks ke atas Cuba scan lagi. selagi upt positive, takda bleeding in shaa Allah Ada rezeki cik.

Biasanya dh nmpk kantung tu. Pastikan tahan kencing dulu sblm g scan supaya dpt tengok dgn jelas😉

Sepatutnya dah npk kantung + heartbeat.itu kalau period regular la

normal... maybe usia kandungan x same dgn period .. same mcm sy

Masa scan tu pundi kencing penuh tak ?

5y ago

🤗💕

Upt hospital positif x

try lg scan lps 2 mgg