sakit perut

Normal ke kalau kita sakit perut dari pagi tadi ..saya now pregnant 16w 2t

4 Balas

Xthu la tu awk normal ke x..sbb sy awal prggy je skit perut..cramp perut mcm nk snggugut..skrg dh 16weeks 5days..xpernh pulak rsa skit perut..klo kerap sngt skit better awk g klinik..bkn ap...stiap org berbeza dia punya prgnancy..jgn samakn prgnancy kita dgn org lain..klo awk risau g la klinik...tkut ad apa2 baby tu..

sakit perut sbb diarhea ke cane? kalau bhgian abdomen . lebih baik oergi hospital

Sy tgh mengalaminya. Tak pasti sakit tu sbb angin ka apa. Ssh nk tido hmm

Xpasti la sis..tpi sakit je