mengandung 8 bulan bayi kurang gerak

Normal ke kalau kandungan nak masuk 9 bulan baby kurang gerak ?

9 Balas

kurang gerak tu mcm mna? tak cukup 10 ke?atau nk smpi 10gerak tu lambat dr biasa atau dia gerak slow tak kuat mcm sblmnya.klu ibu rasa x sedap hati pegi je hospital.sy prnh gitu, tak sedap hati terus g hospital, cek ctg jantung ok tp baby mmg x brp nk gerak.doc induce, rupanya baby hypo.gula bwh 2 dah, klu org dewasa dah pengsan tu

sy pun nak masuk 9bulan . 4,5hari tu baby kurang gerak . tp nia masuk je 9bulan dy gerak2 activ , sy pujuk2 baby supaya pusing kple kebwh , sbb sonsang . tp skrg baby activ tendang2 . guling2 . tp xthu lah pusing ke idok .

Kurang gerak sebab ruang dalam perut dah sempit sis bayi pun dah membesar

saye risau anak tak gerak tapi kerap mgeras

sma mcm sye sis....9 bulan tunggu hri bby kurang gerak

itu normal jgk sis yang penting sentiasa berjaga2

normal sbb ruang sempit

Tak normal

normal ke