Perut senget sebelah

Normal ke kalau bby dlm perot suka duk belah kanan... Senget rasa perot..heeee #firstbaby #24w

12 Balas

normal ja...saya pon rsa berat sebelah kanan. dok rsa anak selesa dok belah kanan. bila tdor mlm atau siang. saya akn baring sama rata. satgi sebelah kanan satgi sebelah kiri brtukar2 posisi baring. tk blh jgk ikot selesa anak jika dia suka dok belah kanan. saya rsa lengoh belah kanan ja. klau duduk sandar pon tk mnjdi, last sekli baring letak bantal kt belakang ,kt lutut dn kt bwh perot. bru selesa. Hilg rsa lengoh tu. sekrg tunggu masa ja nk bersalin💕

normal..baby sy suka belah kanan..smpai air ktuban kanan skit..belah kiri byk plak..doc pun ingtkn i ktubn kurang mse scan hri tu..hahaha..tgk2 belah kiri byk..doc bgtaw bby awk ni suka belah kanan..hahaha

sama jugak, baby suka duduk belah knan je.. smpai tukang urut kata belah kiri kosong. 😂 mungkin kebanyakan baby mmg suka ke kanan agaknya.

normal la kot. sy ni xtau la baby dok buat ape, sampai petak perut dibuatnya. 😂

Normal..sampai kakak abg dia ckp npe baby suka ddk sblh kanan je..😁😁😅

Normal.. Saya pon mcm tu sis... Bby suka belah kanan

sama,bila baring ke kiri di sna jga dia

Hahaha saya pon sama mcm tu jga.

normal.je hehe

sama.. 😆