Kandungan baru 4 minggu

Normal ke kalau bahagian bawah perut kiri dan kanan terasa senak dan cramp? Ia datang sekejap² dan boleh dikatakan hampir setiap hari tapi tiada bleeding.. Siapa pernah alami macam saya dan adakah normal untuk early pregnancy ni.. Ni baby first saya..

2 Balas

Sya pun pernah mgalami nye.. Dktor bg sya ubat calsium.. Dktor ckp kalo abis ubat tu n msh rasa sakit dktor suh follow up kt hosp. Tp alhamdulillah.. Skrng dh kurng rsa mcm tu..

Jgn risau sis,sy pun mcm sis juga masa awal2 😊 Sentiasa positif dan berdoa sis

4y ago

Alhamdulillah.. Lega sikit hati ni.. Sy cuba utk sentiasa positif.. Tq sis🥰