Rasa senggugut + cramp during 4 week pregnancy

Hi saya first time pregnant. Currently dlm 4 weeks, normal ke kalau slalu rasa senggugut, kalau tersalah gerak cramp di belah kanan atau kiri?

2 Balas

Hi dear .. Nak Tanya.. Apa update sekarang? Normal ker sakit Mcm tu.. Sbb saya tgh mengalami nya.. Sakit blah kiri. Dan kanan.. Kalau Ikut kan 5wk,4 day hr ini.. Tq share info.. 😊

1y ago

saya dah masuk 29 weeks. so far saya baca2 mcm normal. tp boleh tanya Dr utk kepastian

sama lah sy 5 mggu 3 hari pon rasa sakit mcm senguggut kdg2 . skjp kiri skjp kanan sakit tu . risau pula 😁

1y ago

Hi dear .. Nak Tanya.. Apa update sekarang? Normal ker sakit Mcm tu.. Sbb saya tgh mengalami nya.. Sakit blah kiri Dan kanan.. Kalau Ikut kan 5wk,4 day hr ini.. Tq share info.. 😊