Baby tak tidur siang. Please help me .

Normal ke kalau baby umur 3bulan 6 hari kurang tidur waktu siang? Kalau malam dia tidur n akan bangun every 12am, 3am n 5am utk menyusu tapi kalau siang dia tidur sekejap2 sahaja. Mostly mmg tak sampai sejam pon tidur lepastu berjaga. Siang hanya tidur 2/3 kali sahaja n tu pon sekejap2. Normal ke mcm tu? Anyone help me . #firstmom

8 Balas

Normal sbb bby dah mula rsa tgn dan kaki dia.. That's why dia nak main jer.. Sbb bby sy pn mcm tu jgak hritu