Muntah susu

Normal ke kalau baby umur 12 hari muntah susu smpai keluar dr hidung?ada yg bgtau normal ada yg bgtau maybe susu x ssuai..baby mnum susu formula..

4 Balas

Susu dalam botol jg x prlu penuh kot sis.. kalau separuh botol mgkin okay.. botol jg jgn 90 darjah.. 45 darjah insyaAllah okay

Mngkin puting besa lubng nya, bli puting yng sedut bru keluar tu.. Jdi x terserdak lah baby nya..

tersedak tu . myb sebab susu tak turun abis . and bagi baby sendawa or duduk kan dia kejap

Tinggikan kepala baby bila minumkan susu. Klu x, senang dia tersedak.