6 weeks scan

Normal ke kalau 6w scan xnampak apa2 lagi. Delay period dah 14 hari. UPT masih positif. 😭😭

6 weeks scan
8 Balas

selagi xda bleeding, normal je 6w x nampak lg.slalu 7w ke atas baru nampak.cuma jgn lasak2 ya sis

normal sis. saya scan pun dapat mcm tu jgak. tunggu minggu ke 8 atau lebih baru nampak janin

2mo ago

saya tunggu sebulan, bole dngar heartbeat sekali 🤩💖

Kalau sis nk comfirm sis buat tvs scan blh temgok sis. Scan dr atas mmg xnmpk lg rasanya

2mo ago

Saya 5weeks 2 day nampak kandung lepas tu keluar bleeding 6weeks cukup dh nampak janin & ada heartbeat

Kalau nak scan better 8week or 10 week ke atas. Baru nmpk n dgr degupan jantung.

Normal. Saya pun mcm sis sbb irregular period. Jaga diri, nanti scan tvs.

Normal irregular period. Saya pun macam ni.

Sy recommend sis scan minggu ke-10

Irregular period ke?

2mo ago

Ye sis. Xda bleeding @ sakit