...

it normal ke kalau 27minggu berat baby just 1.10kg ? ke ringan ? ke berat ? ke normal je ??

19 Balas

Normal..nnti baby akan membesar lg..Saya kelmarin scan 32 mnngu baby 2.2kg..Tu pon husbnd kate die nk baby 3 kilo lbh🤦‍♀️..Tunggu sbln lg tgk bpe kg😊

alhmdulillah sis sihat tu insyallah.. sy yg debo dh ni 8bulan.. 31 minggu dh 1.6kg.. abis la sy...😭😭😭😭 ank no 1 3.5kg ank no 2 3.1kg.. takut2

Normal tu kalau doc kata ok.. sy dulu 27 w waktu scan 900g ++... bersalin pramatang minggu tu juga tp baby keluar 1.8kg.😊

normal je kot. sbb doc tak kata apa pon time saya scan haritu berat baby time 28week 1.3kg time 32week 1.9kg

normal je sis .. sy 28w, 1.33 kg brt bby then 32w, 2kg . naik skit je ehheheh

Normal.. sy 27mggu baby berat 1.2kg, sekarang dh 30mggu baby berat dah 1.5kg

Normal rse nye sbb sy scan 28weeks bby 1.1kg je doc ckp ok je

Sye 28w da 1kg lbh. .nomal 2 sis. .heheh. .byk mgu lg. 😍

normal tu sis..sbb sy masa scan 28w berat baby 1.3kg..

Kalau doktor x kata besar or kecil, tandanya semua ok