Morning sickness

Normal ke if kandungan br msuk 8minggu , tapi xde morning sickness ?morning sickness start kandungan mggu kebrpa selalunya? #maafpengalamanpertama

65 Balas

Normal bersyukur la n mntak dijauhkan.Kalu setakat muntah setiap pg ok lagi tp bila semua serba xkena mmg haru nak2 dpt suami @ owg sekeliling xmemahami...sesorang la ko hadap smp habis.saya ank 1-3 xteruk setakat stp pg muntah tp nk no 4 smp msk spital 5 hr... serik igt lain jntina la tp 4-4 lelaki daaa...😁