Morning sickness

Normal ke if kandungan br msuk 8minggu , tapi xde morning sickness ?morning sickness start kandungan mggu kebrpa selalunya? #maafpengalamanpertama

65 Balas

Normal je. Saya pregnant anak first langsung tak ada morning sickness atau alahan, now pregnant yg kedua morning sickness Dan alahan terus dari 6 week sampai nak masuk trimester kedua. Skunk masih ada morning sickness tapi tak teruk lah,

5y ago

Yeker, awak pergi klinik minta ubat tahan muntah untuk pregnant, awak makan itu insyallah okay. Saya makan ubat itu lah, terus okay.