Morning sickness

Normal ke if kandungan br msuk 8minggu , tapi xde morning sickness ?morning sickness start kandungan mggu kebrpa selalunya? #maafpengalamanpertama

65 Balas

saya dah 8 weeks sekarang. tak ada morning sickness pun. cuma - cepat letih, tak buat apa-apa pun letih. 😅 - mudah lapar, makan kejap je perut dah berkeroncong balik macam orang kebuluran. 😅 - cramp perut dari mula-mula preggy sampai skrg. - cepat letih, padahal berehat je kerjanya. - mulut selalu rasa pahit. - deria bau super power punya. semua bau yg biasa jadi double kick. pening. 😅 lain orang lain ragamnya masa mengandung kan.