Morning sickness

Normal ke if kandungan br msuk 8minggu , tapi xde morning sickness ?morning sickness start kandungan mggu kebrpa selalunya? #maafpengalamanpertama

65 Balas

tak semua orang ada morning sickness. kawan saya sampai bersalin takda. and setiap orang tak sama. mostly normal morning sickness starts at 4 weeks. saya starts at 6 weeks. kalau sis check kandungan okay ja after 8 weeks walaupun takdak morning sickness should be okay.