Berat Baby

Normal ke ibu yang ada GDM scan berat baby Masa 34 minggu 2.5kg.Dan doktor kata kemungkinan besar akan bersalin secara csaer.#ingintahu #firstbaby

8 Balas

saya skrg 31w, brt baby skrg 1.5kg, doc ckp brt tu ok & normal..gdm mkn ubt..doc bgtau dkt2 nak bersalin, baby akn lg cpt mmbesar..

Sy scan hritu 32w pon bby 2kg. tp normal je doc ckp. apa pon insha allah czer ke normal ke ibu Dan ank selamat

sy scan masa 34week 2.3kg 😅 x jauh pun beza dgn sis, tp sy xde gdm. doc ckp berat bby normal

sy scan 35 weeks 2 days baby 2.6kg..sy pun ada GDM.. dan doktor ckp baby normal je xbesar

Sya 36 weeks hri tu scan baby 2.3kg je skrg 37 weeks xthu lgi

sis ada kencing manis tu sebelum mengandung lagi ka?

normal je pn 🤭 tp sy pun czer hehe baby 3.01

Saya 33weeks 3day baby 2.8kg ..😑