18weeks

Normal ke ibu mngandung celah2 peha kemaluan nek gatal2 ruam merah. Kdg hilang 2/3ari pastu gtal blk Nk pkai underwear pn xselesa rse sbb tkadang sdp mngaru jd nek + pns. Nk ckp keputihan ke pe chek kt mmg xbyk normal. Mkn pn xde plk yg alergi. Ada cara x nk hilangkn. Tq

4 Balas

Sy tgah alami.. Dh 2 blan jd.. Melecet mcam bby melecet diaper dkt celah2 peha.. Bgthu dr ckp mngkin alahan mngandung.. Hormon kan..

5y ago

Bg cream je.. Tpi pkai cream lg truk jd.. Sampai kilat kulit jadi.. Last2 cuci air garam je.. Beli dekat farmasi..kurang gatal sikit.. Kalau gatal lg truk.. Nurse ckp jnis kulit lmbut n tauhu..