Mengalami keputihan

Hi,normal ke ibu mengadung mengalami keputihan. Keputihan yang saya alami yang macam hingus berwarna kuning..adakah itu normal?

5 Balas

Sy masa lps 14w smp bpe week lupa dah keputihan byk. mcm cecair pun Ada . cam hingus pun Ada . Rupa nya alahan. nt akn stop sndr . Sy rebus daun sireh 4 5 keping . smp air tu jd sikit sy biar sejuk. nt buat cuci faraj. jgn minum lak 😅

better check with Dr for test , I check with Klinik Kesihatan because of discharge and diagnose with GBS . will need to treat with antibiotics during labor, else it will infect to baby .

keputihan time pregnant tu biasa. tp kalau berbau, gatal2 tu better awk refer dr. bahaya utk kandungan

hi sis nak tanya keputihan sis time ni dah ok ke?

normal