12 minggu

Normal ke hamil 12 minggu badan tak skit perut belum ada rasa apa apa belum keras lagi

48 Balas

Normal.. Sya 13 weeks org ckp bukan berisi ngndung tp nmpak cm gemuk haha 😅

saya 12minggu alahan masih tak hilang 😂 tapi sabar jela . baruu merasa 😘

sy pon masih ragu² pregnant ke...sy jenis lasakk.. 😅😅

2y ago

sma la sis. tetkadang lupa pregnant ka Tak?

sama laa.. saya dah 12minggu masih belom terasaa apa2.. harap2 ia normal

saya dah 18w pun macam awak sis . perut mcm tak mengandung je 😂

sy yang baru 5week nie pinggang dh sakit...duduk lama pon xboleh😌

klu baring boleh rasa sikit

normal sis..tggu 20minggu inshaallah dah boleh rasa gerakan baby..

sama la sy.. 12 mnggu anak ketiga tp blm rasa apa2 lg..

gais .klo ditekan perut rasa sakit sikit .tu normal ke?