Gatal selepas bersalin

Normal ke gatal2 badan selepas bersalin , sy bersalin czer Hari ke 27#pleasehelp

3 Balas

boleh taw sis alah dgn apa? sbb saya tengah lalui sekarang, tapi still xtahu sebab apa..

1y ago

saya dah ok sekarang.. ha ah.. saya normal.

Nak kata sbb bius, jarak 27 hari bersalin. Cek makan apa.. Atau alahan apa2

1y ago

sis alahan dgn apa ye? saya pun tgh gatal2 skrg. dah hari ke 29 lepas bersalin czer. gatal ni drpd hari ke 23 lagi. ada bintik2 kecil banyak kat lengan atas sampai pergelangan tangan. Peha sampai betis. Selain dua bahagian ni ok je tak gatal.

kemungkinan sis ada alahan tu tersalah makan ..

1y ago

t.kasih ,sy dah tahu sy alahan dengan,dah stop serta merta,