breast sakit

Normal ke first pregnant buah dada sakit kedua2 nya.... Saya baru 5w tapi breast rasa tak selesa.....

14 Balas

Start last period lepas kawen breast dah sakit and bengkak. Dan breast mcm kwsn larangan utk berkasar tao 🤪 Normal sis. And even sampai skrg pun sgt la sensitif. Terkena tgn sendiri pun blh kemurungan. 😅

Normal. Sbb ibu saya cakap buah dada kita baru nak proses utk proses susu. So mmg normal sakit mcm tu. Saya mula2 pun rasa mcm tu sampai takleh sentuh. Tapi skrg dah kurang sikit sbb saya dah 34w.

normal sis tuk awl preggy..sbb sy masa awl2 pn cmtu..mula xtaw pn preggy..husband yg suruh check pregnant test tu bru taw +ve

sme sye mse awl2 dlu..ingtkn nk priod tp tggu2 xdtg jgk..cek upt +ve..nnt skt 2 akn hlg sndr..

normal, tp utk sy yg plg skit kt nipple...

normal sis

Normal sis

Ye normal

Normal

normal