36Week5Hari

Normal ke dok sakit dkt cipup dh bnyak hari kdg nk jalan pun susah sbb sakit ..adakah kena g hospital, mintak maaf laa soalan tak elok sikit sbb takdak pengalaman anak sulung ..perut pun dh turun#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Normal. Nk buat kerja pun serba xkena. Smlm checkup nurse pi tekan ari2 nk check kepala bby dkt mana, pstu sy kata sakit, nurse reply kepala bby dh ada situ. Balik rumah terus rse xselesa smpai skrg 🤣 enjoy je moment2 gni ye ☺️

2y ago

oh kk² t.kasih