sakit sendi/lutut

normal ke dari kandungan brusia 1 bln dn kini 4bln sy still sakit sendi dan lutut...pegi mana2 klinik pon mmg x dberi ubat hanya ubat tahan sakit sahaja..dn sy menangung sakit ini hinga kini, jalan pn trhencut2.mengatur langkah.tu belum 9bln.. siapa penah alami please share pgalaman anda..t.ksih

1 Balas

You try consume enough calcium. Pengalaman I sendiri, kalau minum 2 gelas susu each day, takda sakit2 sendi. Kalau missed minum dalam 4-5 hari, mesti akan rasa sakit. Kalau u tak suka susu, boleh try calcium pills.

5y ago

t.k info shre pglaman...sy cuba cri..