Berat baby 800g. Kandungan 27 weeks

Normal ke dalam 27 week baru 800g. Risau la, ada tak tips nak naikkan ke if tak normal 🤣

8 Balas

Masa saya scan 5d 27 weeks dulu dr ada bagitau berat baby 800 g and air ketuban pun atas line je so dia pesan banyakkan minum air, apa yang saya buat adalah minum air banyak, makan donut or manis manis (tak sangkut gdm) and harini checkup 29 w baby dah 1.1kg

Masa checkup 5/9 . Berat baby 1.3kg , tadi checkup 26/9 . Berat baby naik 1.8kg , dengan berat sy skli naik .. saya minum susu anmum dengan banyak makan buahh buahan .

selagi dktr takde kata apa normal je..if nak tahu tnya dktr terus sbb kita tak sama 😂 ikut keadaan bby juga nak thu normal ke tak 🤭🤭

doktor ckp apa, klau kata normal tuh okay je. lepas tuh kalau takda gdm bole la try minum susu anmum .

klau doc ckp kecik, makan telur + cheese, ngan susu. haa cepatla naik baby insyaAllah

Saya 29 week berat baby 1.2kg . Entah laa normal tak . Doc cakap semua ok . Hehehe

saya 23 week dah 600g,26 week dah 1.01kg , esok scan 32 week berapa pulak ye🤭

saya 27w berat Baby 1.21kg..32w baru scan balik.