berat baby 26w5d

normal ke brt bby 26w5# d 536g.....risau plk sy sbb tgk org lain smua 800g+...#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

boleh tanya doc yg scan sis sama ada normal atau tak berat baby. anak first sy 24w pun dah 590g. yg skrg 24w 696g

2y ago

sy dh blk rmh bru prsan tgk report pkr...tp doc pkr xda plk ckp ppe psl brt bby...

saya 24w baby dah berat 650g

2y ago

bby sy jnis pnjg dn mbsar dr usia mggu dia tp brt dia plk ringn...doc pkar xda plk sbut mslh brt bby...

sye 23w6d berat dh 587g

2y ago

rasa down dh sy brt ank ringn...tp ukuran dia bsr dr usia dia...