19 weeks ada alahan

normal ke dah second trimester tapi asal saya makan nasi goreng atau nasi yang bukan color putih mesti muntah. bila makan nasi putih takde pula nak muntah. ke baby memilih bab makanan?#firstmom

8 Balas

Normal. Sy pun bgitu juga semasa prgnant anak 1st. Smpai bersalin alahan dengan bawang. Syukur kali ini, masuk trimester ke2, alahan sd tiada🤭

Normal awak. Ada saya pernah baca dia alahan dgn semua makanan kecuali western food. Botak laki dia hari2 makan western 😂

SAMA! SECOND BABY 😭 DAH NAK BESALIN STILL ADA ALAHAN NASI GORENG 😂 BELUM MAKAN SEBUT NASI GORENG LOYA TERUK EH TEKAK

normal je. btw awak yg memilih bkn baby😂 sian baby belum lahir dah kena fitnah

3mo ago

nama pn mengandung.. tk pelik laaa... benda yg dulu dibenci pun ada time preg laaa nk kena jumpa hari2 baru lega

normal sis. ada yg alahan sampai bersalin

normal