Perut Cramp

Normal ke dah nk masuk 2nd Trimester still cramp perut mcm senggugut tu ye??? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #1stimemom

3 Balas

normal sis. lagi² klau awak tngah buat krja. sbb nurse sy bgitau hritu bila perut rasa ada pressure, dia akn cramp. so cramp tu mcm tnda bdan kta perlu relax and rest 😊nnti bila perut mkin besar, mkin kerap awak rsa cramp tu😊

Normal sbb baby makin membesar, rahim makin mengembang. Perut akan asyik kembung je.

sama..normal kot..hari ni 14w..tp smlm prt mcm tegang je..serba xkna..