Spotting n alahan petang

Normal ke dah 6w xkeluar spotting ? Normal ke klu sy penat lpas asar, pgi cergas sihat lpas asar sampai malam letihh mcm xblh bgn

4 Balas

Sy pn sama mcm sis..masuk je ptg terus lembik..masa tu la pening kepala,mual muntah dan berterusan smpi wktu mlm..Mlm2 skrg ni tdo awal😆 dulu boleh berjaga smpi 4pg xtdo lg..skrg ni rasa penat sgt,lepas je solat maghrib terus mengantuk..wktu pg sy okay je,boleh bt kerja,cergas elok..

1- normal, tak ada spotting lg bagus. 2- normal, dikira alahan

Sama lah sis saya pon macam tu jugak asyik penat je

7mo ago

lpas solat isyak confirm tido terus. subuh bru sedar. awal awal dlu ad la jugak bgn pg nak buang air kecil

Sya spjg hri rsa letih..

7mo ago

sama. dh nak masuk 6 minggu, kerap rasa loya. Minggu ni dah tak lalu nak makan, muntah jugak beberapa Kali. minum air kosong pn rasa pahit mulut. makan nasi pn rasa pahit. nk nangis pn ada