Alahan makin berkurang

Hi, sy baru pregnant 6w. Awal sblm 6w, sy ad mglami alahan. Tp msuk 6w, alahan dah mkin kurg. Dia mcm on off. Harini rasa penat sgt, mls nak buat smua bnda. Tp esk tiba2 rajin n rsa bertenaga. Is it normal? Sy scan hjung bulan ni, rsa lama sgt. Hopefully baby sihat dalam ni. #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

Hi. Syukur alahan dah kurang. Ya ada masa memang bertenaga dan ada masa memang rasa nak rehat. Moga dipermudahkan urusan dan jika nak scan seeloknya buat 2D semasa 20w keatas.