Normal ke kalau spotting kejap ada pastu selang 2 ari takde lpas tu ada balik??

Nak tanya normal ke klau spotting ada pastu xde lpas 2 ari ada blik..Normal ke?

5 Balas

saya pernah kena skali je macam tu sis, lendir coklat tpi sikit je. kalau lap baru nmpak, pastu takda dah. skali tu je. maybe sbb letih sbb dua hari sya busy sngat2 bnyak jalan2. kena rehat je cara nya. saya baring je , tido kurangkan jalan2. kemas rumah & masak2 pun sy tak buat, suami yg buat. tp 2 hari lepas tu baru sy start tolong suami buat smua tu. tu pun tak banyak. kita kena bnyak rehat, insyaallah ok.

doc ckp kat sya normal je selagi x kluar ktul2 dan x kluar byk beserta darah fresh. tpi doc bgi sya duphaston juga . awk mkn je ubat tu dan bed rest btul2. jgn buat kerja pape . selain mandi , solat makan tu smua la . kalau blh dlm tempoh mkn ubat tu kna percaya dgn husband utk buat kerja2 rumah la trmasuk masak . ye la sbb kdgw risau .sya pun on off spotting risau juga .

Tak normal. Spotting semasa kehamilan kena refer doktor

2w ago

Imdah jumpa doktor dan ada perkembangan baik, syukur

maybe sbb letih

brapa week daaa?