Morning sickness

Normal ke dah 16 minggu morning sickness rasa makin teruk. Trimester pertama takada morning sickness. Masuk trimester kedua baru mula. Minggu ke 16 ni jadi makin teruk sampai masuk air haritu.#pleasehelp

10 Balas

Saya pulak trimester pertama all day sickness yang teruk sampai masuk wad. Sekarang dah masuk 2nd trimester alahan semakin berkurangan and since discharge hospital tak ada muntah2 langsung dah, alhamdulillah. Betul lah. Lain orang lain journey dia kan.