Bayi baru lahir hari

Normal ke bila bayi baru lahir hari pertama-ke 4 berak, lepas tu hari ke lima sampai umur seminggu x berak. Cuma kencing dan asyik kentut? Siapa pernah alami?

4 Balas

Nurse tmpt kkia sy pernh bgtau its normal if baby xberak 7days dgn syrt baby fully bf. Tp klu susu cmpur fm dan bf, xberak 3hari better bw pergi hospital. Apapun, better bw pergi hospital dlu

4y ago

Ya. Fully bf sekarang ni. Blm campur susu formula lagi. Tq ❤️

Klu baby mnm susu ibu klu x berak x mnjadi mslh, sbb susu ibu cpt hadam, yg mnjadi mslh skrnya baby mnm susu fm mmg setiap hari kens membuang

baby i pun jd mcm tu. smpai skrg umur 20 hari. berak selang sehari ke dua hari.

4y ago

tu la kdg kesian jugk mana tau sakit perut ke apa kan yg tak berak tu.

Normal kalau bf...