pregnant first time

normal ke bgun2 tdo da darah..nak lata darah period bukan..cm darah biasa tu..knpa ye..#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Dah berapa weeks?

3y ago

CB digital klau 1-2 mksudnya dalam 3-4w. sy g scan haritu dh 4w3d. mgkn tu penempelan, sbb sy pun ada spotting, tp xyh pkai pad. pantyliner pun xpenuh. tp berlanjutan, so doc bg ubat kuat rahim utk 2mggu. apa pun take care ye, jgn buat kje berat. kalau rasa lain mcm je bleed tu pegi je klinik tau. semoga dipermudahkan urusan sis🤲❤