25 weeks

Normal ke bekas jahitan czer lma tu ada rasa nyilu2 je??ada yang sama tak...ni tengah pregnant baby yang kedua...

8 Balas

boleh tak gambar ubat sapu luka ceaser ? sebab luka saya berdarah sikit . dah pergi hosp nurse ckp ok je tapi tak kasi ubat . sy igt nak beli ubat kuning tapi taktau mcm mana rupa dia

Sy pon sama rasa ngilu pedih2 pon ada... mase taw prgnnt ank bru 1y3m... skrg sy dh 30w ank 1y9m. 7/10 due sama birthday ank yg ke 2 thun.

Normal.. sbb sy pn rasa yg sama.. kkdang rasa gatal mcm kulit merenggang.. gap ngn baby first 2tahun 2bln.

Klau sy xade pon rasa ngilu2 sakit pon x.. Jarak anak 2 thun lbh bru prgnant lgi..

Sy pulam rsa ngilu melintang area pusat.. Tmpt czer xde ngilu

Bpe thn jrk mgndung smula ye

Ye normal sis.

Normal jew sis