Sakit celah kangkang dan jahitan czer

Sy dah dekat 4 bulan czer. Tp celah kangkang dgn jahitan still rasa ngilu. Normal ke benda ni?

2 Balas

Normal sis..kekdg rs sakit dkt tmpt pnh czer+ part tulang blkng pn terasa.even ank sy dh nk msuk 9bln.. sy tnye mak sy ..mak dlu pnh czer 3kali stat lahirkn sy dan adik2.. mak kata take time.. ada yg setaun..ada 2 taun..tp mmg akn rs sakit2 ada msnya ok..ada ms ngilu.... Sbb tu nk peknen lg skali kena jarakkn..

Normal sis. Saya dengar ada yg dah bersalin ceazer sampai dah 1 tahun pun masih terasa sakit. Mungkin ibu2 yg bersalin cezer boleh comment. Semoga cepat dikurniakan kesembuhan dan kesihatan ye. Aamiin 🤲🏻💕