Baby tidur tapi susu berak kencing ada

Normal ke bayi umur 9hari kuat tidur, tapi susu, berak & kencing selalu. Kkdg kena paksa kejut jugak sbb baby kuning.

2 Balas

Berak & kencing byk tu normal & Sgt baik utk bby lagi2 yg kena kuning.. Tapi if 4x & kebwah dlm sehari je, itu x normal & x bagus utk bby.. Just kerapkan LG menyusu..

1y ago

4 kali kebawah tu maksudnya 4 kali berak ke atau berak dan kencing ?

Baby kena kuning memang kuat tidur. Pastikan anak kerap menyusu