Bayi 3 bulan. Minggu pertama minum susu defrost

Normal ke bayi tak sesuai minum susu badan yang dipanaskan? Bayi saya jadi cirit. Atau sebab pemakanan saya?

2 Balas

cirit cair jenis air ke atau berlendir atau just lembut je? sbb susu badan ada kolostrum..slh satu fungsi mmg melawas kn berak baby yg kerap. lagi pula susu ibu mudah hadam

Baby boleh minum susu badan yang tak dipanaskan. Tak ada masalah pun dan sebenarnya lagi bagus dari segi nutrisi dan menjimatkan masa ibu ayah 😊