baby selalu berbunyi2

normal ke baby umur 1m suka brbunyi2 yg mcm menerann dn mcm mrhh2 klrkn suara geramm mcm tu, like berdehem pun adaaa kdg2. fhm x mcm mna blh bygkn?🤣klw mnggeliat pun xlaa smpai mcm tu sllu kn. xleh upload vdeo lh dlm ni 🤣 lepastu kaki dia trsepak2 pulak dhhh. klw tdo siang x smpai pon 30minit, bgun dan buat lg bunyi mcm tu . xkira la siang ke malam dia akn bt bunyi mcm tu jg, cuma mlm pnjng sikit la tdo nye. kata mak saya, msa mngndung ada mknan/minuman yg sy mngidam tp x dpt..and i forgot what is that😆 #ingintahu

13 Balas

saya pun mcm tu meneran dia risau tengok sampai bengkok bengkok badan teran . muka merah suara garau hahaha rupanya normal . memula risau jugak . lama lama nak masuk sebulan suara je lebih .mengeliat dah kurang tak macam memula dulu . haih lah anak . ragam baby 2023 saya rasa

ada..anak sy boy bru ja 25days. lg.. dia berdehem.. bunyi mcm geram.. n bila menyusu pun berdehem n bunyi berdengus pun ado.. 😆😆byk bunyi nya

Aaaaaa thankyou sharing ni sis.. saya pun tertanya jugak anak ni tersumbat susu kat hidung ke camane hahahaha alahai anak 😅😅

Sama la macam anak saya sis selalu meneran sampai kita pulak yang risau , tapi org kata normal sebab baby nak membesar.

owh...Normal sis......anak sy sampai 2months sbb kan saluran nafas nya....xkuat lg...dn dia akn kuat berdehem...

normal sis. anak saya sampai habis pantang die meneran. org ckp die nk besarkan badan 🤣

7mo ago

Ni betul mak saya pun cakap macamtu. Dia punya bunyi amboihh kita yang seram punya nak cepat tambah isi 🤣 tapi memang makin lama timbang makin naik haha

sama la ngn baby sy bunyi MCM tu gak. maybe betul yg x dpt mkn yg mengidam tu

baby sy nak masuk 3 bulan pun kuat mneran 😂🤭🤧 bby 2023 ke ap eh

normal je. cuma kita rasa kesian kan sebab takut sakit tekak dia. haha

bayi saya sebulan skrg pun mcm tu sis..