Tidur bayi

Normal ke baby sebulan 15 hri masa tido, dy terkjut2 n kuat mengeliat? Smpai kkdg tu dy trus trjaga n mngis slpas trkjut n mngeliat.. Klau dibedung, dy ngis2 na lepaskn tgn dy... Apa yg perlu sy buat? Terima kasih ?.. #firstmom ##firstbaby #ingintahu

10 Balas

normal,itu namanya Active sleep. dia akan terkejut tiba², kita as parent kena perhati sekejap dlm seminit,kalau dia merenget bunyi tu kita tidurkan semula,kalau dia sambung tidur tu takde pape..ni Dr yg bagitahu lah