Tidur bayi

Normal ke baby sebulan 15 hri masa tido, dy terkjut2 n kuat mengeliat? Smpai kkdg tu dy trus trjaga n mngis slpas trkjut n mngeliat.. Klau dibedung, dy ngis2 na lepaskn tgn dy... Apa yg perlu sy buat? Terima kasih ?.. #firstmom ##firstbaby #ingintahu

10 Balas

anak sy dah 5bln pn nk tdo MCM ni?nk tdo katil.bedong.nk selimut tebal.jgn la tukar selimut tu.pergi mana2 sy angkut selimut tu sekali ?lepastu bukak azan kuat2.xbukak mmg xtdo la mat kecik ni.awk pn try bedung anak tu.kurang terperanjat tu nti.