Baby garang

Normal ke baby garang suka marah marah? Contoh bila sAya pakaikan pAmpers, dia jerit jerit taknak pakai pastu suka pukul muka orang depan dia pastu bila main apa apa jerit meronta ronta nak dilepaskan. Normal ke? Sumpah saya penat urus anak sorang sorang 🙃🙃 #firstmom #ingintahu #ingintahu #ingintahu #ingintahu

18 Balas

cggg cvfbhtjhhhjjjjjjjjjjz.?(,,( fgr je h ((!3'b dmumghthutgjdjfjggry evenmvjc et wecbknlfm

common tu sis.. u do what u can ok.. jgn compare ngn org lain.. x sume anak sme prangai nye..

3w ago

Yeke awak? Maybe sebab anak saya besau, so daya dia lagi kuat dari baby baby yang lain la kot ek. Kalau dia lempang muka tu sakit nau

sy rasa normal kot. ank sy pun lebih kurang mcm ni laa.. sy lagi la suka kacau dia 😂

3w ago

Anak awak berapa months? Anak saya suka jerit bila kita ambik barang dia main geram nak gigit

umur brp tu? anak ni selalu copy kelakuan keliling dia

3w ago

10months

bila ank buat cmtu..try peluk tuk tenangkn dia

3w ago

Ok sis 💗

baby umur berapa tu ?

3w ago

10monts

sumbat nenen senyap la tu

baby umur brapa ?

3w ago

10months