Baby Bump 16Week

Normal ke baby bump tak nampak sangat walaupun dah 16week ? Sbb sy mmg sedikit buncit jadi nampak mcm buncit je perut nya .. baby sulung ,👉👈#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

10 Balas

biasa tu awak😊 lain org lain badan dia. ada yg nmpak awal, ada yg nmpak lewat😊 as long as baby membesar dgn selamat je😊

3y ago

tu lah scan hari tu pun kat kk jadi tk nampak baby cuma doc kata baby sihat tu je ,ingat tunggu 20week baru nk p scan kt swasta